Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση για τα σενάρια "καθοδήγησης"

Η Πρωτοβουλία Ευθύνης και Συμμετοχής αλλά..ΖΩ έχει δημιουργηθεί από ανθρώπους που δεν κατευθύνονται από κανέναν εξωγενή παράγοντα, παρά μονάχα από τις αρχές της διακήρυξης και του κανονισμού που οι ίδιοι εκπόνησαν. Στηρίζεται δε μέχρι στιγμής από το κόμμα του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, τον πολιτικό χώρο των Οικολόγων Πράσινων χωρίς καμία κομματική παρέμβαση και έχει συνυποψήφιους τόσο μέλη από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους όσο και κομματικά ανένταχτους πολίτες. Όλοι κινούνται και σκέπτονται όμως ελεύθερα ως άτομα, αναλαμβάνοντας προσωπική ευθύνη για τη συμμετοχή τους.
Βρισκόμαστε λιγότερο από μία εβδομάδα πριν από τη διενέργεια των εκλογών. Με ήθος και αξιοπρέπεια, σεβόμενοι απόλυτα το θεσμό των αυτοδιοικητικών εκλογών, δίνουμε έναν καθαρό αγώνα και είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε αυτό που αξίζει για τον τόπο μας. Οι συμπολίτες, γνωρίζουν ότι αυτή η περίοδος χαρακτηρίζεται δυστυχώς από πολλούς με ενέργειες σπίλωσης, προσβολής του ήθους και της αξιοπρέπειας, με ενέργειες που δε γίνονται δημόσια και δε δηλώνονται, αλλά προωθούνται μέσα από άλλα κανάλια.
Μπε!

Για αυτόν τον λόγο και με αφορμή τη φημολογία για σκόπιμη παραπληροφόρηση των δημοτών που μας μεταφέρεται, ότι το αλλά..ΖΩ και οι άνθρωποί του, θα «δώσουν γραμμή» να στηρίξουν οι ψηφοφόροι κάποια άλλη παράταξη στο δεύτερο κύκλο των εκλογών, είμαστε ηθικά υποχρεωμένοι να δηλώσουμε ότι:
  • Κατά αρχάς η Πρωτοβουλία Ευθύνης και Συμμετοχής αλλά..ΖΩ στοχεύει να βρίσκεται στο δεύτερο κύκλο και θα είναι.
  • Κατά δεύτερο, στόχος μας δεν είναι να αλλάξουμε το Δήμο μας μόνο δημοσιονομικά, αλλά να αλλάξουμε και τη συνήθη νοοτροπία που επιβάλλεται προεκλογικά στους δημότες, με ρουσφετολογικές απορροφήσεις ψήφων και κατεύθυνση των ψηφοφόρων σαν αγέλες στην κάλπη. Οι ψηφοφόροι πρέπει να κινούνται με ελεύθερη βούληση, μετά από ώριμη σκέψη και να στέκονται με αξιοπρέπεια στην κάλπη, χρησιμοποιώντας τη δύναμη της ψήφου τους και καταδικάζοντας πρακτικές του παρελθόντος που μας έχουν οδηγήσει στη σημερινή κατάσταση.
Το αλλά..ΖΩ θα σταθεί απέναντι σε όλους αυτούς που εξυπηρέτησαν αυτό το σύστημα εις βάρος των συμπολιτών μας, εις βάρος του Δήμου μας και εις βάρος του μέλλοντος των παιδιών μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου